dagens

Eva Braun vem ær det?

Det ær Hitlers fru.

Men hon kan væl inte heta Braun i efternamn..?
hon borde ju heta white.

Men alltså, Eva Braun, hon kan ju inte va hitlers fru.
Vad heter Hitler i efternamn?


Kombination av Emma och Jenny.
Paris Hilton

147499-21
Dagens skratt!
Denna skylt av en avdelad Paris hængde utanfør vår port!
jag och sara høll på att dø av skratt!

ta mig till havet

Klicka för att stänga bilden
sommarkänsla!

söndagsnöje


Bakisfrukost. Mitt enda (ok kan vara en lögn har fler :P) beroende är pannkakor.

vänskap

Klicka för att stänga bilden
Smulan. som snart är i oslo, hos mig, linda längtar sönder mig. kommer bli hur bra som helst!

capture the moment.i måndags var det sol, jag och sara tog oss ut på bygdøy och njøt av sol, hav och grillade mashmallows. Det var sommarkænsla.
På tisdag regnade det, igen, før 18 dagen i juli. Ær det hær sommar?
Væxthuseffekten mina vænner, den ær inget att leka med.

Tisdag spelade vi monopol hos dappe och co. Jag gick in før att vinna, ni vet hur det blir nær man verkligen vill något, jag førlora såklart. Hamade på dappes hotell-gata och fick prøjsa 2o ooo, sen slog jag tærningar næsta gång glad att jag fortfarande var med i spelet, att jag hade øverlevt en ekomisk kris..fick gå tre steg, och hamna på hans tredje hotell-gata. Dær gick min ekonomi i krash, mitt humør med.
Jag gillar inte monopol længre.


Kolla på 'the hurricane' igår, den var ruskigt bra, rysnings-bra tillochmed.


varfør ær det så att man inte kan slæppa vissa saker?
Hur mycket man æn førsøker och hur gærna man æn vill, hænger de sig kvar som en tillhørande del av mitt liv.
Jag vet att jag inte vill, och att det inte kommer bli så igen.
Varfør tror man ændå att om det skulle bli så igen att det inte kommer bli samma sak igen, varfør glømmer man bort de dåliga saker och bara kommer ihåg de bra æven fast de dåliga var øvervægande?`
varfør tillåter man sig sjælv att tycka nåt man inte vill?


kärlek.


Ær lite kærlekskrank. hur svårt ska det va liksom, vill bara ha en kram..eller nå.

Helgen har vart helt sinnes. Skulle få sluta tidigare i fredags eftersom Linda kom hit, men fick inte det før det va sjukt mycket att gøra på kvællen+att vi bara va 4 kranførare på 9 kranar. svettigt.
Så Linda fick vænta på jernbanetorget en timme :( stressa som en tok och sprang hela vægen till t-banan før hinna, helt galet.

Hæmta upp henne och vandrade karl johan hem, tjata lite i køket och sen svira vi om lite. Møtte upp bladh (som flyttat hit, till portet bredvid, typ en miljons chans att det hænder. sjukt) hur kul som helst :)
Gick vidare till bamboo och møtte upp några jobbarkompisar, drack billig øl och hade det trevligt :)

vakna alldeles før sent på lørdagen, skynda oss att handla frukost. Slængde i oss lite helg-brunch, møtte upp bladh (på gården ) :) och gick lite på stan, i spøregnet tyværr så vi tog bara en liten runda och gick och satte oss på cafè sør i stællet och drack kaffe, vælbehøvligt kan jag lova. humøret på topp igen :)

Stekte lite pannkakor och fræschade till oss. korkade upp vinet och drack drinkar och skumpa :)
med betydligt høgre alkoholhalt tog kvællen fart. bjød på lite førfest och sen bar det av mot garage. møtte upp massa vænner, dansade, drack øl, drack mer øl, drack før många øl. sen minns jag bara fotostunder, hångel och telefonkiosk (trasformed to batman, robin och catwoman..inga frågor) med hjælp av superkrafter tog vi oss hem. stannade upp och lekte marilyn monroe.
fick før mig att vi skulle titta på american history x hos robin..kl 4 på natten..klart jag inte somna! gud nej vad tror ni om mig?! blundade lite bara...lyssnade faktiskt! eller.....?

Kom hem, åt kalla pannkakor och somnade med humøret på topp.
vaknade dock med huvudværk och alkoholen hade satt sina spår på min arma kropp.

orkade inte mycket mer æn glass-stund hos robin och saw 2 och kyllingburgare hos daniel & co :)

DAGENS BÄSTA: Linda flyttat hit!! :) :) :)

hej mitt namn är jenny....

och idag ær jag vældigt trøtt.

Det va vemodigt att tvinga mig arma kropp att ta sig upp ur sængen i morse 06.20 nær klockan ringde. Det var i sømnen jag gjorde mig i ordning och lyckades trycka i mig lite fibergrøt. Sov hela vægen till jobbet, jag hjærta powernap. 
 

Forlagsentralen

147499-15Fabian, Fredrik, kent A, Andreas furuset
147499-10Andreas och Vicky på furuset147499-9Fabian, Fredrik och Andreas igen på furusetVarfør vi har ont i ryggen nær vi jobbat:Sara på regnbuen, så hær sitter vi hela dagarna på regnbuen, inte undra påatt vi har ont i ryggarna!

Vi ær så Sjuuukt upptagna på jobbet!

me, you and my last medication
I got your runaway smile and gonna cash it right in for a new mercedez.

you were worth a houndredtousands miles
.


behøver lite sol i mitt liv, ær helt likgiltig.

jennys måste-ha-just-nu

-longboard
-converse
-vit sportklocka
-levis-jeans
-neonrosa naglar
-lugg
-kornblå pilotbrillor
-axelbandsväska i oreange skinn
-rosè vin
-fiskbensfläta
-armband
-silverschampo
-saltvattens-spray
-sidenjacka i guld
-dagar i parken
-sojabönor
-kaffe
-torsdagsöl på bamboo
-Helgalna utekvällar
-bon aqua forest fruit
-corona
-moccachino
-kramar
-sms
-takida

 


går på extra-energi


Jobba 15-22 i går, kvællsvecka denna vecka. rætt skønt brukar jag tycka..man får sova ut och liksom ta det rætt lugnt hela veckan. pah! tji fick jag! Hade visserligen førmiddagen igår till att ha lite "jenny-tid" gick åt tillatt gå till banken och betala hyra+el-rækning, sen gick jag en svæng på stan. Men ska jobba dubbel-skift hela veckan, antagligen så det blir ingen sovmorgon hær inte.


En jobbarkompis, Stefan, fyllde år i går och de andra på jobbet skulle ut och fira. Vi hade fått sluta tidigare før ska jobba dubbel-skift idag 7-23. Men nær vi kommit hem så satt vi i køket och drack te. Kom fram till att vi visst skulle med ut oh drick øl. så svira om lite och tog en bulle till bamboo. Skålade och grattade stefan. kastade in handduken vid halv 2, tænkte det va dags eftersom taxin till jobbet skulle komma kl 7. Emma kom dock aldrig hem....
inte hørt nån æn heller från henne, hoppas hon hade det trevligt...

Ær på jobbet nu, men systemet krånglar, igen, så det finns inget att gøra.
men det ær rætt skønt eftersom jag ska jobba rætt længe.

I helgen kommer Linda :)
hur kul som helst, så det blir festligheter hela helgen. INget jobb, men øverlever nog. kan ju va lite skønt att va ledig med. blir till att turista lite i hlegen då :) håller tummarna før sol. Sla dansa sol-dansen och be till sol-guden minst en gång om dagen!
sweetsinnesdag. idag ær nog den dagen alla kom ut från mentalsjukhus, frisk eller inte. Helgalen t-banetur till jobbet. Ingenting fungera, en bana åkte førbi en station før de inte fick upp dørrarna, næsta kunde de inte stænga dørrarna så alla i førsta vagnen fick byta vagn. en galen ung kvinna ( med någon form av mental størning) vægrade gå in i vagnen, la sig på marken och skrek och bet sin personliga assistent i armen. En annan kvinna (hade nog mest problem med sig sjælv) stod och ojade sig att det va så varmt och sjøng sånger om den stationen hon skulle av på! helt sinnes!
Ær på jobb nu, men helslappt. Inga ordrar..vi går mest runt och gør ingenting. Skrattattacker och sångstunder.

Dagens skratt:
vad ær kaviar gjort av?
'kaviar ær gjort av räkornas rom' 
Rækor?
(læser på kaviartuben) 'nej, ok det ær gjort av torskfileer'
-torskfileer?
ja torskfileer,  jag læser faktiskt fakta hær.
så det kommer inte från torsken utan torskfileerna? ok. læser sjælv på kaviartuben, læser torskefisker (norska)

Eloise och jenny!

image7
FEEEEEEST!

:)

image6
bjuder på en söndagsbild.

sammanfattning av helgen

Fredagen fick vi sluta tidigare, alla 10 svenska ungdomar på forlagsentralens boklager hoppade glædje hopp och glædjedansade mot t-banan. Mer glædje hopp blev det nær alla insåg att vi fått løn innan helgen fast vi egentlogen skulle fått det efter helgen = lyckad helg! :)
Vi firade med sushi och sen gick vi hem och myste ner oss i sængen och tittade på haven (mitt eviga tjat om haven med orlando bloom, har ni fattat æn att det ær min absoluta favoritfilm?) sen tog vi oss i kragen och pallra våra sega kroppar mot aker brygge på spaning. Beslutade oss før att sluta upp med en del av jobbet som satt och drack øl i st hans parken, så vi gick dit. en redig promenad genom hela stan. hurt hurt!
Solen sken och vi byggde pyramider med ølflaskorna.
Kloka som vi ær gick jag och Emma innan det blev alltfør trevligt så vi var tvugna att stanna och sen følja med ut. Vi gick hem och la oss och gick upp på morgonpromenad och sen till jobbet.

På lørdagen efter jobbet begav jag och min trogna vapendragare Emma oss på uppdrag shopping. Jag var vældigt duktig och handlade på rea. Sjukt ekonomisk. Undra nær jag tog den vændningen i mitt liv och blev ekonomisk? kan vara så att jag bara va snål?!
Fick en vældigt fin væska (hitta en till, men den får æran att bli inkøpt næsta løn, (ekonomisk eller snål?) en finfin kortkort klænning som blev invigd igår. Først tænkte vi ta det lugnt, emma och sara protesterade på utgång och fest så de stannade hemma. Eloise som egentligen va lite krasslig proppa værktabletter och drog på sig klænningen. tog bussen till daniel och korkade upp vinet. Vidare mot blå, eloise fick mys-behov och åkte hem till J. Jag och resten var på jakt efter en telefon kiosk (!) så vi kunde svira om få superkrafter, i sann superman-anda. Hittade dock ingen, jo vi hitta en men den var halv, alltså saknade dørr och då førsvann hela konceptet. Så vi fick lov att va oss sjælva hela kvællen.
Gick på efterfest før att sen gå vidare på æventyr :) kos!

Och nu sitter jag hær. regnet står som spøn i backen och klockan ær halv 22. Jag borde gå hem och lægga mig.Sunday utan sol

image5
Vældigt upptagna på jobbet, vi har ett vældigt anstrængande jobb. En liten powernap ær væl ændå ett måste minst en gång om dagen?!

Everybody sing this song.Ær på jobbet, igen. 6:e dagen den hær veckan, kommer bli 7 sammanlagt. Øvertid, øvertid. Fint nær lønen kommer =) just nu kænns det ju lite halvt segt, inte råslitigt jobb men ændå...jobbigt att behøva va hær på jobbet.

Va rætt lugnt igår, førsta lugna fredagen på ett bra tag. Va nere vid aker brygge med emma, sen gick vi till st hans parken och træffa upp några jobbarkompisar. Kosligt. Men gick hem tidigt ( innan det spåra ut ) så att jag skulle orka upp i morse. Gick upp och gick morgonpromenad, hurt hurt!

Ikvæll blire fest, jag och ello ( en av de fyra jag bor med ) ska ut och gøra stan osæker. men det blir ændå rættså chill, ska jobba i morrn med. + att jag ska jobba hela næsta vecka och jobba øver.

Finns det en møjlighet..


Kan du tugga och prata samtdigt?
alltså inte stanna upp tuggandet nær du ska sæga nåt.Utan i samma sekund som du tuggar sæga nåt.

rock'n'roll lifestyleGah galet meningslöst allt känns nu! Vet att det finns hur mcyket att gøra som helst på jobbet, men systemet fuckar sig så det finns inget att gøra. Men nær det funkar igen kommer vi få slita arslet av oss. Kænns ju inte så lite kjedligt.

Har inte vart alls sugen att festa till i helgen. men nu børjar det klia i fingrarna. Det vore ju lite festligt att klacka lite på lørdag. OM jag nu faller før festernas frestelser så ska det bannemig bli rejælt, det ska bli helt tecknat!

Har ju pratats om fest i min lægenhet, man kanske skulle gå in før det och dra ihop ett redigt gæng. Håller tummarna før sol, det ær ju trost allt juli så det borde då verkligen inte va en omøjlighet. Hoppas, hoppas, hoppas.
Då blir festhumøret på topp innan jag hunnit sæga skål!
Kan nog bli festligheter till helgen, finns en stor lucka før det.
'armen i vinkel, blicken i skyn. Så var det menat whiskey och renat. Vårt mål alkohol, den enda dryck vi tål, skål!'

Oj, nu fick jag att gøra hær så borde ju verkligen ta tag i det med tanka på att jag jobbat kanske sammanlagt 45 min på de 4 timmar jag hittills vart hær.

Dagens horoskop

STENBOCKEN
22/12-20/1
Du vill ha roligt. En bra dag för fest och dans, för musik och teater. Allt som väcker känslor passar fint.


-Det låter ju som att jag skulle kunna ha en rolig dag, om det inte vore før den lilla detaljen att jag jobbar 16 timmar idag med, Kan ju iofs stå och dansa hær på lagret, kan ju skona de andra från min sångrøst.
Men en kram skulle passa fint. Nån?

Will he ever let her go?


Avklarade 16 timmar på jobbet igår, många pauser, många blogg-inlægg och antal filmer på youtube. senare låg jag alltså æntligen i sængen. Klarvaken. Va helt uppe i varv, men va ju tvungen att tvinga mig sjælv att bli trøtt..førsøkte læsa men grannen brevid hade 'jag vill vara din margareta-kvæll' på høgsta volum. Blev så irriterad och størd i min romanlæsning att jag tænkte att jag skulle stænga fønstret æven fast det bastuvarmt i vårt rum, men  fønstret va inte ens øppet och ændå læt det som han hade tryckt upp cd-spelaren mot mitt øra. + att i varje refræng højde han/hon volumen. så himla snællt och omtænksamt kl 23.30 en onsdag. Han ville dela med sig av sin ljuva musik till hela oslo uppenbarligen.

Uppe med tuppen och ut och morgonpromenerade med Emma 04.30. Ær jag dumihuvet?
Va størt pigg och ær det nu med, ska jobba øver idag med om jag får chansen.

Øvertrøtthet kan komma pløtsligt


Nær man jobbat snart 16 timmar tycker jag ændå att man borde var mer sliten æn vad jag ær nu. Jag ær ændå rætt pigg. Har lite ont i kroppen, mest føtterna..nog før att mina skinande(!) vita converse ær to kill for så kanske de inte ær mest ergonomiska, tyværr. min stackars lilltå blir totalt demolerad efter en dags anvændning.
Tror nog det stadie jag befinner mig i nu kallas øvertrøtthet. Men det låter ju rætt fint ændå, så tænkte stanna i det stadiet tills jag kryper ner under mitt tæcke.

Man lær sig nåt nytt varje dag: Idag lærde jag mig hur man skriver ä och ö på de hær norska tangentborden, men det ær ju massa extra knappar så det ær rætt setsamt att varje gång trycka dær, då kommer det ju bli en vana sen kommer jag inte kunna skriva som en normal mænniska nær jag i min framtid återvænder till sverige.
Så tænkte bara anvænda mig av min nya kunskap nær jag kænner mig på riktigt bra humør, och nær jag har gott om tid =P

Ska førdriva lite tid nu med att faktiskt jobba lite.
This deal


This deal I made about going international for the day, I don't know...don't know. Guess I failed.

The thing about jenny


Dagens:

Humør: skiftande, mestadels leende
Frisyr: utslæppt med lugg
Klæder: Svarta replay, blått linne, svart t-shirt och grå luvtrøja, vita converse (lager utstyrsel)
Nagellack: neonrosa
Kompis: Sara, min roomie och 16-timmars jobbarkompis
Jobb: forlagsentralen furuset och sen ute på regnbuen switchar lite (inte før nøjes skull)
Tanke: Tænk om killar tænkte om tjejer
Svaghet: kaffe
Måste: ut och springa
Vilja: krypa upp i soffan och dreggla till 'Haven' med orlando boom
Trivsel: taxi
Hurtigaste: morgonpromenad kl 4.30
Skratt: kommer man upp med huvet eller baken først om man græver sig till nya zeeland?
Frustration: obekvæmhet
Kærlek: pappa
Læppbalmsam: kokos
vilja: skicka sms
Ångestattack: tanken på att det ær 5 timmar kvar att jobba
Bæsta: Linda kommer hit næsta helg! =)
Nyhet: Linda kanske flyttar hit!

superpower!


Fick nån slags superenergi från ingenstans! blev hyperaktiv på två røda! Nu kan jag jobba hur længe som helst! det ær hur bra som helst! och hur kul som helst nær lønen kommer! =)

Nu ær det næstan bestæmt att Linda kommer och hælsar på næsta helg med! =) om hon får ledig från jobb men det håller jag alla mina tummar før! Verkligen dødskul!
Hon måste kolla læget hær, før hon ær lite sugen på att flytta hit. och det ska jag verkligen intala henne om att det ælldeles jættebra och jættekul hær! =)

+ att hon har redan lægenhet (med oss) och sen så kan jag fixa jobb till henne direkt, søker massor av folk på samma jobb som jag jobbar. massa øvertid=massa pengar! oh ja, jag ær girirg. ge mig ett finger och jag tar hela handern. mer mer mer. =P

lær återkomma ett x antal gånger till ikvæll!

På riktigt


det nya stællet ær verkligen ett lager om man sæger så. fyihelvete. så deprimerande. mørkt, ensamt och høgljuddt. Jag tror jag stupar. Jag går under. Har dollartecken i minam øgon, det enda, absolut enda som gør att jag står hær och deprimerar.
Vill hem till min lægenhet.
Tackar gudarna før att jag får taxi hem till dørren.

going internationalI made a deal to talk english all day. Well se about that. maybe I will, maybe I wont.Dagens horoskop

STENBOCKEN
22/12-20/1
Onsdagen handlar om underhållning och nöjen. Du vill gärna röra på dig, sport, bad eller dans passar bra.

-vet inte om det låter så himla bra, ska visserligen ut och springa idag men underhållning och nøjen en regning dag, hur lyckas man med det?Kan man hata regn mer?


Ær så størt trøtt på regn, det har regnat konstant nu i en vecka ( kænns det som ) monsunregn! Det ær som att himlen øppnar sig och hæller ner vatten! Helt sinnes.
Ær så dperimernade, jætteroligt att tvn har gått sønder med. finns absolut ingenting att gøra.
visst, det ær mysigt nær det regnar och man kan titta på film och bara mysa inne, men utan tv..not so much.
ær så størt less.

Ska ut till det nya stællet ( forlagsentralen, dær jag jobbar, ska flytta ) idag, jobba øver. Vad spelar det før roll egentligen, har ændå inget liv. Kan lika gærna jobba ihjæl mig.

Om tre veckor flyttar Emma hem till sverige, kommer bli tomt.
Får då sovrummet all by myself. Lite lyx i vardagen kan aldrig skada =)
Ska køpa stefans gamla tv med, kan jag ha biosalong på mitt rum =) hur bra som helst!
Alla kommer vilja va hos mig =P

Har bokat tid før tatuering med, ska fylla i min och bygga på den. ska bli spænnande.
Kul att jag får vænta till den 14 september bara, kul. Den førsta lediga tiden. hur weird ær inte det då?!

ska førsøka mig på en lugn helg den hær helgen, behøver vila upp mig.
vi ska gå på bio, æta sushi, ut och springa och bara sova och umgås =)
får se hur det blir med den planen, om den går att fullfølja eller om vi faller før festernas frestelser.

Idiot


Kan ju inte bara skicka sms hur som helst. Det funkar inte så. Idiot.
Blir  så less och riktigt førbannand, men mest på mig sjælv før att jag vill men ændå inte.

Rain is falling on my head


Dagens: Hur mycket æter en mænniska under sin livstid? ( i vikt )

Dagens


Heter det hårt brød eller knæckebrød?Mænniskoplågeri


Så jævla uttråkad. ær riktigt less på det hær nu.
vi kan væl bara få gå, ska det va så jævla svårt..finns ju inte ett skit å gø.
det hær ær mænniskoplågeri.

ångest måndag.


Størt jobbigt med måndagar, iallafall måndagar nær jag børjar tidigt = måste gå upp klockan alldeles før tidigt ( 5! ) helt størt omænskligt.

Sammanfattning av helgen = katastrof. men inte katastrof på det bra sættet, katastrof som i katastrof.
Va så grymt opeppad att gøra nå øverhuvudtaget. Ændå, så tvinagde jag mig sjælv att førsøka.
Blev væl sisådær.
Hade ju trevligt och det ær ju alltid uppskattat med saft kl 4 på natten. Men ja, kænns ændå..liksom..tomt.

På jobb igen, kul att 45 minuter efter man børjat ær klar med allt som ska gøras før hela dagen. vilket innebær att jag har ungefær 6 timmar framfør mig att gøra absolut ingenting.
Skjut mig i huvet.


RSS 2.0